warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکاتی برای حرفه ای شدن"2"
#1
[تصویر:  3522_119358090_EN680_Cappuccino-with-jug_resize.jpg]
وسایل مورد نیاز جهت تهیه قهوه اسپرسو عبارت اند از :
۱ – دستگاه اسپرسو ساز به همراه پُرتافیلتر
۲ – آسیاب قهوه مناسب
۳ – تمپر قهوه جهت فشرده سازی
۴ – ترازوی دیجیتال کوچک ( در صورت موجود بودن )
۵ – فنجان قهوه شیشه ای
طرز تهیه قهوه اسپرسو :

۱ – مخزن آب دستگاه اسپرسو ساز خود را تا جایی که به عنوان حداکثر ظرفیت مشخص شده است آب کنید دقت داشته باشید که آب حتما سرد و بدون املاح اضافی باشد . دقت داشته باشید که آب مقطر ممکن است صدمات جبران ناپذیری به دستگاه شما بزند پس هرگز از آن استفاده نکنید . با توجه به تجربه ما بهترین آب برای استفاده چه در دستگاه اسپرسو ساز برقی و چه گازی آب تصفیه شده و یا آب معدنی می باشد .
۲ – دستگاه خود را روشن نمایید و منتظر شوید تا کاملا گرم شود ، با توجه به اندازه دستگاه شما و مدل آن ممکن است این گرم شدن بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه زمان ببرد البته اصولا دستگاه های خانگی در زمان بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به گرمای مورد نیاز رسیده اند به جز موارد خاص . زمانی که احساس کردید دستگاه به خوبی گرم و آماده شده است به مرحله بعد بروید .
۳ – پورتافیلتر خود را سر جای خود (هدگروپ) ببندید و دکمه کار کرد دستگاه را بزنید تا دستگاه چند ثانیه کار کند و آب جوش به صورت عادی خارج شود . این امر باعث می‌شود که آب تازه در دستگاه وارد شود و در دستگاه جریان پیدا کند و از طرف دیگر کلیه اجزای در ارتباط با قهوه هم هدگروپ و هم پرتافیلتر و سایر اجزا داخلی گرم و آماده می‌‌شوند. پس از قطع کردن جریان آب بهتر است درون پرتا فیلتر و سطح بیرونی هدگروپ را به وسیله یک پارچه خشک و تمیز نمایید .
4 – ابتدا برای تست کردن درجه آسیاب و پاک شدن اثر قهوه ای که قبلا آسیاب کرده اید چند دانه قهوه را آسیاب کنید سپس زمانی که از کیفیت خروجی مورد نظرتان اطمینان حاصل نمودید اقدام به آسیاب کردن قهوه مورد مصرفتان نمایید . دقت داشته باشید که بهتر است همیشه به اندازه میزان استفاده تان قهوه را آسیاب کنید تا همیشه قهوه تازه داشته باشید .
۵ – حال حدود ۱۸ تا ۲۱ گرم از پودر قهوه را درون سبد پرتافیلتر ریخته و با توجه به آموزش روش تمپ کردن آن را فشرده کنید. بعد از آن میتوانید با استفاده از انگشت اشاره خود سطح قهوه فشرده شده را تست کنید تا از فشردگی آن اطمینان حاصل نمایید.
۶ – پرتافیلتر را سر سرجای خود درون هدگروپ ببندید و تهیه قهوه را آغاز کنید ، اگر دستگاه شما اتوماتیک است که با توجه به یک یا دوکاپ بودن پرتافیلتر دکمه مورد نظر را فشار دهید تا عملیات تهیه قهوه شروع شود و فنجانتان به اندازه از پیش تعیین شده پر شود و در غیر این صورت دکمه شروع را بفشارید و پس از رسیدن فنجان به وزن مورد نظرتان دکمه قطع آب را فشار دهید تا عملیات خروج قهوه پایان یابد .
چند نکته برای آماده شدن یک فنجان قهوه اسپرسو دلچسب :
۱. فنجان قهوه خوری خود را از قبل کمی گرم کنید.
۲. به میزان آسیاب دان قهوه خود دقت کنید تا درشت یا زیاد ریز نباشد.
۳. در داخل قهوه ساز خود از آب سرد استفاده کنید.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب