این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز

پاسارگاد تاباک نماینده انحصاری پخش محصولات برند معتبر کافه آرتین می باشد

مشاهده سایت

فروشگاه پاسارگاد تاباک

پاسارگادتاباک به عنوان بزرگترین و تخصصی ترین اسموک شاپ ایران .

مشاهده سایت

وب سایت مرکزی پاسارگاد تاباک

انواع قهوه ,قهوه جوش, قهوه ساز ,پیپ ,سیگاربرگ ,توتون و تنباکو و سیگاریچ

مشاهده سایت

پیپ - فندک زیپو - توتون

سیگار برگ ها و توتون ها دارای مجوز فروش در کشور جمهوری اسلامی ایران هستند

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه قوه پرتقالی
#1
روش تهیه 


مواد لازم قهوه پرتقالی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکلات سفید
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 529 کالری
آب پرتقال
یک فنجان
100 گرم / 33 کالری
بستنی وانیل
یک اسکوپ
100 گرم / 190 کالری
یخ
3 مکعب
100 گرم / 0 کالری
قهوه اسپرسو
15 میلی لیتر
100 گرم / 2 کالری

روش تهیه قهوه پرتقالی :
* توسط یک دستگاه آب مرکبات گیری، آب پرتقال را بگیرید، سپس به داخل پارچ مخلوط کن بریزید. شکلات سفید را با رنده ریز کنید و به آب پرتقال بیفزایید. مابقی مواد را به ترتیب گفته شده به پارچ اضافه کنید. در انتها لیوان را با قهوه و پرتقال تزئین کنید.

نکته سلامت :
*.پس از صرف شام خود را مهمان یک دسر خوشمزه هیجان انگیز کنید.
*.که ترکیبی خاص و طعمی متفاوت با آنچه تا کنون نوشیده اید  دارد.
*.پرتقال حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث است. اسید آن باعث پاکسازی معده می شود.

فوت آشپزی :
*.اگر تمایلی به استفاده از یخ نداشتید، مقدار بستنی وانیل را زیاد کنید.

خواص پرتقال :
*.خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.پرتقال خون را تمیز می کند.پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.
*.برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.
پاسخ
#2
بسیار عالی بود
پاسخ
#3
ممنون از راهنمایی خوبتون
اما من درست کردم خیلی تلخ شد اشتباه کجای کار بوده به نظرتون ؟ Huh
پاسخ
#4
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان